Suosittelen

Pink Pewter -kampauspannat

Pink Pewter tarjoaa high-fashion asusteita jotka ovat hauskoja, kiehtovia ja täydentävät sinun tyylisi. Voit helposti ja vaivattomasti korostaa asukokonaisuuttasi tai muuttaa sitä täydellisesti! Olemme ajan hermolla viimeisten trendien kehityksessä, minkä takia voimme jatkuvasti tehdä uusia tuotteita uusiutuviin kokoelmiimme. Asiakkaamme saavat näin jatkuvasti upeita ja ajankohtaisia tuotteita. Naiselliset, korkealaatuiset tuotteet sopivat loistavasti moneen tyyliin: vintage, boho, jumalatar jne.
Katso koko valikoima: www.pinkpewter.fi


JuicePlus+ -hyvinvointituotteet

Kun haluat todella pitää itsestäsi hyvää huolta, tee kuten minä, ja ota avuksesi JuicePlus+-hyvinvointituotteet. Korkealaatuisissa ja tieteellisesti tutkituissa kapseleissa on kylmäpuristettujen vihannesten, hedelmien ja marjojen ravinteet tallella helposti imeytyvässä muodossa.

Käytän itse JuicePlus+ -tuotteista Premium-kampseleita, vegaanisia omega-kampseleita sekä Complete -proteiinijauheita joka päivä. Niiden avulla varmistan, että kehoni saa joka päivä kypisien marjojen, vihannesten ja hedelmien kaikki ravinteet, vaikka en joka päivä pystyisikään joka päivä syömään suositeltua 800 grammaa niitä tuoreina.

Tuotteiden avuilla annan keholleni laadukasta ja puhdasta ravintoa helposti. Sen avulla kehoni voi hyvin, matala-asteinen tulehdustila on hävinnyt, hiukset ja kynnet kasvavat paremmin kuin ennen, ihon ongelmat ovat hävinneet, aineenvaihdunta on parantunut, olen energisempi ja aivosumu on hävinnyt hyvän olon tieltä. Nämä ovat minun kokemuksiani, ja tulokset voivat vaihdella koska olemme kaikki yksilöitä. Omien kokemusteni perusteella suosittelen tuotteita koko sydämestäni täyspainoisen ravinnon lisäksi! huomaathan kuitenkin, että tuotteet ei korvaa monipuolista syömistä.

Kyse ei ole ihmeestä, vaan laadukkaasta luonnollisesta ravinnosta, jota näissä tuotteissa on tiivistetyssä muodossa.


Adelain Beauty

Adelain Beauty on ammattikosmetiikan maahantuoja, jonka tuotteilla olen saanut avun ihoni epätasapainotiloihin. Pääkouluttajan tekemien kasvohoitojen ja vain ammattilaisilta saatavien ihonhoitotuotteiden, joiden juuret ulottuvat yli 80 vuoden taakse. Olen saanut ihoni rasvoittuvuuden rauhoittumaan ja ihoni kauniin hehkeäksi. Ja kun iho on kunnossa näyttää LCN:n meikeillä tehty meikkini aina täydelliseltä ja se kestää koko päivän. Kaikki kuvausmeikit ja meikkikoulutukset teen aina LCN:n meikeillä. Jos olisin Suomessa, olisi minulla LCN:n rakennekynnet, mutta vielä en ole Italiasta löytänyt oikeaa paikkaa, jonka avulla pidän kynteni kauniina ja kestävinä. Olen huomannut, että ammattikosmetiikkaan panostus todella kannattaa. Tuotteiden tehoissa ja vaikutuksissa on suuria eroja verrattuna aikaisemmin käyttämiini tuotteisiin, jotka olivat ihan OK, mutta en saanut niillä sitä tehoa mitä odotin saatani. Olen luottanut näihin tuotteisiin kauneudenhoidossani jo 2 vuoden ajan.


Korres

Korres on kreikkalainen kosmetiikkamerkki, jossa yhdistyy luonnon aineiden teho tieteelliseen tutkimukseen. Tuotteet ovat ylellisen hemmottelevia, ja mikä parasta: niissä ei ole käytetty mitään turhia kemikaaleja. Sydämellinen suositus!


Lulu Guiness

Rakastan muotia! Lulu Guinessin vaatteet ja asusteet ovat naisellisia, iloisia, tyylikkäitä ja laadukkaita.

Lulu Guinessin tavaramerkki, punainen huulipuna, näkyy myös hänen tuotteissaan. Hänen tunnuslauseensa "Dare to Be Different" - "Uskalla olla erilainen" sopii niin hyvin kaikille meille Jumalattarille - uskalletaan kaikki olla omanlaisiamme!%d bloggaajaa tykkää tästä: