Suosittelen

JuicePlus+ -hyvinvointituotteet

Kun haluat todella pitää itsestäsi hyvää huolta, tee kuten minä, ja ota avuksesi JuicePlus+-hyvinvointituotteet. Korkealaatuisissa ja tieteellisesti tutkituissa kapseleissa on kylmäpuristettujen vihannesten, hedelmien ja marjojen ravinteet tallella helposti imeytyvässä muodossa.

Käytän itse JuicePlus+ -tuotteista Premium-kampseleita, vegaanisia omega-kampseleita sekä Complete -proteiinijauheita joka päivä. Niiden avulla varmistan, että kehoni saa joka päivä kypisien marjojen, vihannesten ja hedelmien kaikki ravinteet, vaikka en joka päivä pystyisikään joka päivä syömään suositeltua 800 grammaa niitä tuoreina.

Tuotteiden avuilla annan keholleni laadukasta ja puhdasta ravintoa helposti. Sen avulla kehoni voi hyvin, matala-asteinen tulehdustila on hävinnyt, hiukset ja kynnet kasvavat, ihon ongelmat ovat hävinneet, aineenvaihdunta on parantunut, olen energisempi ja aivosumu on hävinnyt hyvän olon tieltä.

Kyse ei ole ihmeestä, vaan laadukkaasta ravinnosta, jota näissä tuotteissa on tiivistetyssä muodossa.


Adelain Beauty

Adelain Beauty on ammattikosmetiikan maahantuoja, jonka edustuksessa on suosimani merkit: Monteil Paris ja LCN. Olen käyttänyt Monteilin ja LCN:n tuotteita vuodesta 2017, ja ihoni kunto on parantunut aivan täydellisesti sinä aikana. Ammattikosmetiikkaan panostus todella kannattaa.


Korres

Korres on kreikkalainen kosmetiikkamerkki, jossa yhdistyy luonnon aineiden teho tieteelliseen tutkimukseen. Tuotteet ovat ylellisen hemmottelevia, ja mikä parasta: niissä ei ole käytetty mitään turhia kemikaaleja. Sydämellinen suositus!


Lulu Guiness

Rakastan muotia! Lulu Guinessin vaatteet ja asusteet ovat naisellisia, iloisia, tyylikkäitä ja laadukkaita.

Lulu Guinessin tavaramerkki, punainen huulipuna, näkyy myös hänen tuotteissaan. Hänen tunnuslauseensa "Dare to Be Different" - "Uskalla olla erilainen" sopii niin hyvin kaikille meille Jumalattarille - uskalletaan kaikki olla omanlaisiamme!%d bloggaajaa tykkää tästä: