Ale!

Naiseutesi salat -valmennus

44,00 

Kuvaus

Tästä on hyvä aloittaa matkasi Jumalataroloon: Naiseutesi salat -valmennus!'

Tuntuuko sinusta, että olet kadottanut kosketuksesi omaan naiseuteesi arjen kiireen ja ruuhkavuosien jalkoihin? Sinulla saattaa silti olla tunne siitä, että se uusi naiseuden voima on jälleen nousemassa pintaan, mutta et täysin saa kiinni siitä, millaisena se ilmentää itseään juuri nyt? Mikä on sinun naiseutesi salaisuus? Tässä puolen tunnin tehovalmennuksessa autan sinua nostamaan pintaan omaa naiseuden voimaasi ja autan sinut eteenpäin polullasi kohti sinun omaa Jumalataroloasi.

 

Ennen valmennusta lähetän sinulle ennakkotehtävän, jonka lähetät minulle ennen valmennusta. Näin voin ennakolta valmistautua auttamaan sinua mahdollisimman hyvin. Valmennus toteutetaan Skype-puheluna (30 minuuttia), joten huolehdi, että sinulla on käytössäsi Internet-yhteys. Valmennuksen jälkeen saat vielä yhteenvedon sekä sinulle henkilökohtaisesti tehdyn workbookin, jonka avulla voit jatkaa prosessia ja pääset eteenpäin.

 

Ohje valmennuksen varaukseen:

Varaa ensin sinulle sopiva aika oheisesta ajanvarausjärjestelmästä:

Kun varaus on vahvistettu kalenterista, lisää vielä tuote ostoskoriin ja siirry maksamaan valmennus. Saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä varatusta ajasta että maksusta. Maksettuasi valmennuksen sinulle avautuu esitietolomake, jonka voit ladata koneellesi. Pyydän palauttamaan lomakkeen täytettynä viimeistään valmennusta edellisenä päivänä.

HUOM! Tämä valmennus on tarjolla edulliseen tutustumishintaan vain yhden kerran per asiakas.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

%d bloggaajaa tykkää tästä: