Goddess Club

Goddess Club -jäsenenä saat vinkkejä naisellisuuteen ja omaan jumalatarvoimaasi nousemiseen. Jäsenenä sinulle aukeaa oma suljettu Exclusive -jäsensivusto, jossa on sekä sinua jokapäiväisessä elämässä auttavia pysyviä opetusmateriaaleja että joka kuukaudelle oma aihe liittyen ajankohtaisiin naisellisuuden teemoihin. Jäsenenä saat ohjeita ja valmennusta mm. itsesi hyväksymiseen, armollisuuteen, omien rajojen asettamiseen, naiselliseen tyyliin, oman elämäsi muuttamiseen omien ajatustesi kautta sekä oman naiseutesi löytämiseen.

Uusi materiaali tulee sivuille joka kuukauden 1. päivä, ja edellisen kuun materiaali jää sinun käyttöösi edelleen, vaikka teema vaihtuu. Voit siis milloin tahansa palata myös edelliset kuukausien teemoihin jos sinusta siltä tuntuu. Aiemmat materiaalin löydät, kun kirjaudut sisään ja katson oman kurssivalikoimasi.

Syyskuun teema:

Syyskuun teemana Goddess Clubissa on Vapauta itsesi anteeksiannolla.

Anteeksianto on yksi voimallisimmista keinoista yhdessä rajojen vetämisen kanssa, jolla voit vapauttaa itsesi nousemaan täysin omaan voimaasi. Anteeksi antamalla julistat itsesi vapaaksi menneistä pettymyksistä ja otat oman voiman täysin haltuusi. Julistat itsesi vapaaksi menneestä etkä anna sen enää vaikuttaa itseesi tässä hetkessä ja tulevaisuudessa.

Syyskuun materiaaleissa puhun anteeksiannon energiasta ja sen tärkeydestä. Materiaaleihin kuuluu luento, työkirja, affirmaatiot, tehtävä ja meditaatio. Niiden avulla pääset syvälle anteeksiannon ja myötätunnon energiaan, pääset vapauttamaan negatiivisia energiasidoksia itsestäsi ja nousemaan omaan voimaasi turvallisesti. Saat voimallisia työkaluja, joilla muutat oman elämäsi energian.

Jos pelkosi estelee nyt sinua etenemästä, kerro sille, että sen ei tarvitse pelätä. Hyvää ei tarvitse pelätä ja mitään pahaa ei tule tapahtumaan, kun toteuttaa sydämen aitoja toiveita. Ja sinä jos joku olet sen arvoinen. Tule mukaan jäseneksi ja astu tielle kohti omaa unelmaelämääsi, jossa voit hyvin ja elät toteuttaen sydämesi toiveita.

Jumalatarolo-jäsenyys sisältää:

Naisellisuusvalmennusta - Meditaatioita - Luentoja - Inspiraatiota - Yhteisöllisyyttä - Naisenergiaa

Joka kuukausi:

-vaihtuva teema, jonka avulla pääset valmentautumaan lähemmäs suurinta potentiaaliasi, saat uusia näkökulmia ja vahvistusta ajatuksillesi

- työkirja, jolla pääset työstämään ajatuksiasi entistä syvemmälle tasolle ja pääset konkreettisesti etenpäin

-luento aiheesta ja valmiit affirmaatiot vahvistamaan teemaa

Lisäksi bonuksina:

-Jumalattaren reseptivihko hyvinvoivaan ravintoon

-Jumalattaren liikuntäpäiväkirja

-Jumalattaren hyvän olon ruokapäiväkirja

Liity mukaan kuukausimaksulla, alkaen vain 18,80/kk.

HUOM!

Goddess Club korvaa helmikuusta 2019 lähtien Garage Girl Clubin. Jos olet Garage Girl Clubin jäsen, sinun ei tarvitse tehdä mitään, jäsenyytesi jatkuu vanhalla hinnalla eikä sitä koroteta.

Jäsenyysvaihtoehdot

Voit ostaa joko kuukausijäsenyyden, kuuden kuukauden jäsenyyden tai vuoden jäsenyyden. Jäsenyys maksetaan PayPalilla valitsemasi jäsenyysvaihtoehdon alla olevasta PayPal-paikikkeesta. Et tarvitse sitä varten PayPal -tiliä, ainoastaan pankki- tai luottokortin. PayPal on luotettava ja erittäin turvallinen kansaivälinen maksutapa.

Kuukausijäsenyys:

Kuukausijäsenyyden hinta on 28,80 €/kk. Jäsenyys on jatkuva, ja veloitetaan kerran kuussa ilman erillistä ilmoitusta, kunnes päätät lopettaa tilauksen.

 

 

 

 

 

 

Vuoden jäsenyys:

Vuoden jäsenyyden hinta on 225,60 €/12 kk. Jäsenyys on jatkuva, ja veloitetaan kerran vuodessa ilman erillistä ilmoitusta kunnes päätät lopettaa tilauksen.

***VUOSIJÄSENEN ETU***
Jokainen vuosijäsenyyden ostanut saa oman Goddess -etukortin, jolla saa aina kursseista 10 % alennusta ja verkkokaupassa ilmaisen toimituksen ostoksiin.  Alennuskoodina toimii oma jäsennumero.

❤️❤️❤️ HYVÄNTEKEVÄISYYSTUOTE ❤️❤️❤️
Jokaisesta vuoden jäsenyydestä lahjoitan 10 euroa Kymenlaakson ensi- ja turvakotiyhdistykselle tukemaan heidän työtään naisten ja lasten parissa.

 

 

Clubiin liittyminen on turvallista. Voit milloin tahansa irtisanoa jäsenyytesi PayPalin kautta. Saat peruttua jäsenyytesi, kun kirjaudut PayPal -tilillesi, menet kohtaan my account, sieltä valitse payments ja sieltä klikkaa Manage pre-approved payments. Sinulle aukeaa lista jossa on kaikki jatkuvat maksusi ja sieltä klikkaa auki Minun nimellä oleva lista ja näet sen asetukset. Siellä on kohta cancel jota painamalla voit perua jäsenyytesi. 

Haluatko ostaa vain yhden kuukauden ilman pitempiaikaista sitoutumista? Se onnistuu! Klikkaa silloin tästä:

%d bloggaajaa tykkää tästä: