Hurraa, upea Jumalatar!

Ilmoittautumisesi onnistui, ja olet mukana Jumalatarolo-kurssilla!

 

Ihan ensiksi haluan viettää kanssasi pienen hetken juhlien tätä upeaa päätöstäsi! Nyt on todellakin meidän naisten aika nousta ja ottaa maailma haltuumme! Nostan täällä maljan kunniaksesi! Olen todella ylpeä sinusta ja iloinen puolestasi, tästä se alkaa, huikea puolen vuoden matka yhdessä!
Olet varmasti jo malttamaton kuulemaan, miten pääset kurssille mukaan! Tässä hieman ohjeita:
  1. Luo itsellesi tili tälle sivulle klikkaamalla tästä ja rekisteröidy antamalla pyydetyt tiedot. Anna sama sähköposti ja oma nimesi mitä annoit korttimaksusi tietoihin, niin osaan varmasti tunnistaa sinut.
  2. Minä käyn aktivoimassa tilisi käsin, jonka jälkeen pääset mukaan kurssille.
  3. Huom! Jos loit itsellesi tilin kurssin oston yhteydessä, voit ohittaa kaksi ensimmäistä askelta. Löydät kurssimateriaalit täältä.
  4. Kurssin opetusmateriaalit löytyvät täältä sivustolta. Kurssin näkyminen vaatii sen, että olet kirjautunut sisään tunnuksillasi. 
  5. Kurssialueelle tulee uutta materiaalia noin kerran viikossa. Teema vaihtuu kerran kuussa. Uusi osio avautuu aina maanantaisin.
  6. Osiot koostuvat luennosta, tehtäväkirjasta ja joissain osioissa on lisäksi meditaatioita.
  7. Työkirjat ovat sinulle oman pohdintasi tueksi, sinun ei tarvitse palauttaa tehtäviä minulle.
  8. Saat kurssista eniten irti, kun varaat aikaa itsellesi kalenteriin kurssitehtävien tekoon. Voit vaikka heti kirjoittaa kalenteriisi, mikä on se aika jonka aiot varata itsellesi tätä varten.
  9. Osallistuthan aktiivisesti myös keskusteluun muiden Jumalattarien kanssa. Saamme paljontukea ja uusia näkökulmia toinen toisiltamme, ja aina on ihanaa kun naiset keräytyvät yhteen tukemaan toinen toisiaan!

Tulethan myös mukaan FB_ryhmäämme tapaamaan minua ja Jumalatarkollegojasi!

Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan sinuun.

Ryhmän löydät klikkaamalla tästä.

Rakkaudella,
Heidi