Tervetuloa asiakkaaksemme verkkokauppaamme! Tässä tärkeää tietoa tilaus- ja toimituisehdoista verkkokaupassamme.

Myyjä:
Jumalatarolo
2775022-3
Ruukintie 11
07970 Strömfors

Yleistä

Käyttämällä tätä sivua ja tutustumalla sen tarjoamiin resursseihin ja materiaaleihin hyväksyt nämä ehdot ja säännöt.

Tällä sivustolla olevat materiaalit ja resurssit ovat Jumalatarolon immateriaalioikeude alaisia ja tekijänoikeuslain suojeluksessa, eikä sinulla ole lupa jakaa, myydä, kaupata, kopioida, toisintaa tai levittää eteenpäin niitä eikä esittää, että ne ovat sinun tekemiäsi. Tähän kuuluu mm. tekstit, kuvat, piirrokset, logoja, värit, koodi, verkkosivuston nimi ja layoutit.

Verkkokurssien materiaalit ovat henkilökohtaiseen käyttöösi ja vain yksityishenkilöille. Ostamalla verkkokurssin sitoudut siihen, että et luovuta tai myy sen sisältöä kolmansille tahoille.

Maksutavat

Korttimaksu

Voit maksaa verkkopankissamme pankki- tai luottokortilla sekä electron-kortilla. Maksupalveluntarjojaja on Stripe.

Tilisiirto

Jos haluat maksaa ostoksesi tilisiirrolla, ota meihin yhteyttä sähköpostilla ja ilmoita tuotteet jotka haluat tilata, niiden määrä, haluamasi toimitustapa sekä nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Lähetämme Sinulle tilisiirron jolla voit maksaa tilauksesi. Tilaus toimitetaan ilmoittamaasi soitteeseen kun suoritus näkyy tilillämme.

Toimitustavat

Tilaamasi fyysiset tuotteet toimitetaan Suomesta.

Matkahuolto

Paketti toimitetaan toimitusosoitettasi lähimpänä sijaitsevaan Siwaan, Valintataloon tai Matkahuollon toimipisteeseen. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestinä.

Posti

Paketti toimitetaan postiin lähimpään toimipisteeseesi. Saat seurantatunnuksen sähköpostilla jolla voit seurata lähetyksesi etenemistä. Saapumisilmoitus tulee tekstiviestinä, muista siis lisätä tilaustietoihisi matkapuhelinnumerosi. Ilman tätä postituksen hintaan lisätään 4 euron lisämaksu.

Ärräpaketti

Paketti toimitetaan lähimpään R-kioskiisi.

Toimituskulut

Postipaketti Suomeen 5,90 e (ilman puhelinnumeroa 9,90 e)

Matkahuolto 7,90 e

Ärräpaketti 5,90 e

Toimitusaika

Kun tilauksesi saapuu, varmistamme sinulle tilauksen toimitusajan. Osat tuotteista valmistetaan tai tilataan valmistajalta tilauksen saavuttua, mutta suurin osa  meiltä löytyy heti varastosta.

Varastossa olevat tuotteet toimittamaan kuljetukseen tilauspäivänä (ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset) tai parin seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme.

Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Tuotteen palautus- ja peruutusehdot

Joskus käy niin, että tilaamasi tuote ei jostain syystä olekaan sopiva. Jos näin käy, voit vaihtaa tuotteen toiseen tai palauttaa sen meille. Palauttaaksesi tuotteen lähetä meille aina ensin sähköpostia 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen hello@pinupgarage.fi. Kerro meille sähköpostissasi kuitistasi löytyvä tilausnumero sekä syy miksi haluat tuotteen vaihtaa tai palauttaa. Vaihtotilanteessa kerrothan myös mihin tuotteeseen haluat tuotteen vaihtaa, niin voimme jo varata sen Sinulle valmiiksi. Lähetämme Sinulle sähköpostilla ohjeet palautusta varten sekä palautusnumeron. Merkitse palautusnumero tilauksen mukana tulevaan lomakkeeseen ja palauta se tuotteiden mukana saamiesi ohjeiden mukaan. Palautus on tehtävä 14 päivän sisällä ilmoituksen tekemisestä.

Vaihto- ja palautusoikeus ei koske seuraavia tuotteita: lahjakortit, kurssit, koulutukset, workshopit, verkkokurssit, alushousut, alushameet (myös tyllihameet), tasselit, bodyt, sukkahousut, -sukat, meikit, kauneudenhoitotuotteet, kirjat, lehdet, kortit ja magneetit.

Huomioithan, että palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön. Riippulappujen on oltava paikoillaan palautettaessa ja tuotteen on oltava alkuperäisessä myyntikunnossa. Siinä ei saa olla hajuveden tuoksua, deodorantin jälkiä eikä tahroja. Palautamme rahasi ilmoittamallesi tilille kahden viikon sisällä palautuksen hyväksymisestä. Lähetämme tästä tiedon Sinulle myös sähköpostilla.

Kun palautus on hyväksytty, palautamme rahat ostostasi toimituskulut loppusummasta vähennettynä. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Tuotteen vaihtaminen uuteen tuotteeseen, toiseen kokoon tai lahjakorttiin on ilmaista, eli tuotevaihdoista ei vähennetä toimituskuluja.

Jos pakettia ei ole noudettu postista ja se palautuu myyjälle ja asiakas haluaa lähetyksen uudelleen lähetettäväksi, vastaa asiakas uuden lähetyksen postikuluista maksamalla toimituskulut uudelleen.

Kursseille, kuvauksiin ja workshopeihin ilmoittautuminen on aina sitovaa. Tämä koskee myös lahjakortin ostoa. Sitovan kurssivarauksen katsotaan syntyneen kun ostat tuotteen (esim. kurssin tai valmennuksen) verkkokaupastamme tai varaat paikan sähköpostitse niin että hyväksyt ehdottamamme ajan ja ilmoitat yhteystietosi laskua varten.  Ajankohtaa voit vaihtaa kanssamme erikseen sopimalla etukäteen viimeistään 12 tuntia ennen kurssin tai valmennuksen sovittua ajankohtaa. Lahjakortista ei palauteta rahaa.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.

Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus tilauksen noutopaikkaan. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Rekisteriseloste

Keräämme asiakkaiden antamat tiedot asiakasrekisteriin, jossa niitä säilytetään suojassa ulkopuolisilta tahoilta. Tietoja ei missään olosuhteissa luovuteta eikä myydä kolmansille tahoille eikä niitä käytetä mihinkään muuhun kuin tilausten toimitusta, tilaushistoriaa ja asiakkaan kontaktointia tilauksiin liittyvissä asioissa varten. Tietoihin on pääsy ainoastaan henkilökunnallamme.

Rekisteröitymällä verkkokauppaamme et saa meiltä automaattisesti markkinointia esim. sähköpostiisi. Voit tilata erikseen sivuiltamme uutuuskirjeen, niin saat tuoreita ideoita sähköpostiisi. Voit tilata uutiskirjeen myös ostosi yhteydessä lisäämällä raksin ruutuun tietoja antaessasi.

Uutiskirjeen tilaajana tallennamme seuraavat tietosi: nimi ja sähköpostiosoite.

Tilauksen ja sivuillemme rekisteröinnin yhteydessä tallennamme seuraavat tietosi: nimi, laskutus- ja toimitusosoite, sähköposti, puhelinnumero, tilatut tuotteet, toimitustapa, viimeisin kirjautumisajankohta, rekisteröitymisajankohta.

Voit milloin tahansa pyytää saada nähdä sinusta rekisterissä olevat tiedot nähtäväksesi. Toimitamme tiedot kuukauden sisällä pyynnöstäsi.

Kaikki valmennuksissamme meille henkilökohtaisesti antamasi tieto on luottamuksellista, emmekä luovuta tietojasi eteenpäin ulkopuolisille tahoille.

Rekisteriä pitää ja siitä vastaa Jumalatarolo.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta heidi@jumalatarolo.fi,

Kiitos että olet meidän asiakas, olet suuresti arvostettu ja rakastettu Jumalatarolossa!

xxx Heidi Niemi