Jumalattaren vartalo

Alkaako sinullakin jälleen yksi uusi vuosi, jolloin palat halusta tehdä muutoksen viimeisen kerran, laihtua, löytää kadonnut itsekuri ja vyötärö. Puhkut innosta ostaa uusi salikortti, aloittaa parempi elämä – vain palataksesi vanhoihin totuttuihin tapoihin ja malleihin ensimmäisten vastoinkäymisten ja arjen kiireiden koitettua?
Mitä jos tämä vuosi alkaisikin ihan uusissa merkeissä? Mitä jos aloittaisit tämän vuoden opettelemalla aivan uudenlaisen suhtautumisen omaan kehoosi? Oppisit näkemään sen kauniina, arvostamaan sitä ja pitämään siitä rakastavaa hyvää huolta?
Mitä jos vuosi 2019 toisikin sinulle aivan uuden tavan nähdä itsesi? Jos peilistä sinua katsoisikin nainen, jolla näet olevan Jumalattaren vartalo?
Sinun ei tarvitse muuttua, mutta jos tunnet, että suhtautumisesi itseesi ja omaan kehoosi kaipaa muutosta, tule mukaan kurssille!

Jumalattaren vartalo on 28 päivän kurssi, jonka aikana voit muuttaa täysin suhtautumisesi omaan vartaloosi. Sen sijaan, että vihaat vartaloasi ja näet siinä vain vikoja, opit arvostamaan kehoasi, kuuntelemaan sen viestejä ja pitämään siitä hyvää huolta.

Kurssi alkaa 11 päivän vapaaehtoisella puhdistuskuurilla, johon saat ohjeet ja ryhmän tuen. Kyse ei ole laihdutuskuurista, vaan kehon ja maksan puhdistamisesta kehon hyvinvoinnista huolehtimiseksi.

Osallistuit puhdistuskuurille tai et, saat silti tietoa keholle hyvää tekevästä ruokavaliosta ja siitä miten löydät itsellesi sopivan ruokavalion omaa kehoa kuunnellen.

Emme laihduta, emme laske kaloreita vaan ravitsemme kehoa monipuolisesti siitä huolehtien. Tämän lopputuloksena kuitenkin on hyvin todennäköisesti laskenut turvotus, kirkastunut mieli ja kevyempi olo.

Saat myös inspiraatiota liikuntaan ja jos olet koululiikunnan traumatisoima (kuten minä), saatat löytää aidon liikunnan ilon ensimmäistä kertaa elämässäsi.

Lisäksi kurssilla aiheina on suhtautumisen omaan kehoosi, ihonhoito ja pysyvän muutoksen aikaansaaminen.

Jumalattaren vartalo -kurssi sisältää:
  • Aloitusseminaari 7.1. klo 19. (seminaarista jää tallenne, joten voit katsoa sen myöhemminkin)
  • Suljettu kurssialusta, josta saat kaikki materiaalit käyttöösi
  • Ohjeet 11 päivän puhdistuskuuriin ja terveellisen ruokavalion ylläpitoon
  • Jumalattaren reseptikirjan tulostettavassa muodossa
  • Inspiraatiota liikuntaan, josta aidosti nautit
  • Tulostettava ruokapäiväkirja ja liikuntapäiväkirja
  • Viikottainen luento hyvinvoinnista kurssialustalla
  • Tehtäviä ajatustapasi muutoksen tueksi
  • Tuotesuosituksia (luonnollisesti ilman ostopakkoa)
  • Heidin ja koko jumalatarryhmän tuen onnistumisesi eteen

Olen koonnut tämän kurssin sinulle, joka haluat oppia hyväksymään oman kehosi sellaisena kuin se on ja muuttamaan suhtautumistasi itseesi ja kehoosi rennommaksi ja armollisemmaksi.

Mitä, jos tänä vuonna tekisitkin päätöksen lopettaa ikuiset laihdutuskuurit ja löytäisit salaisuuden onnellisuuteen ja hyvinvointiin, ilman että enää koskaan laihdutat? Löydät aivan uutta energiaa ja uuden tavan nähdä itsesi ja elämän. 

Kaiken tämän voi vuosi 2019 tuoda sinulle, jos annat sille mahdollisuuden!

meri

Mikä arvoinen tämä muutos sinulle olisi? Minkä arvoinen on oma hyvinvointisi sinulle? Mitä maksaisit siitä, että tuntisit olosi vihdoin hyväksi, arvostetuksi, hyväksytyksi ja kauniiksi?

Mikä olisi sille oikea hintalappu?

100 €? 1000 €? 10 000 €?

Korvaamaton?

Minä todella haluan, että sinä onnistut! Ja siksi tein sinulle vastustamattoman tarjouksen tästä kurssista, joka voi muuttaa koko elämäsi.
Kurssin normaalihinta on

288 €

Mutta nyt saat sen sen lanseeraushintaan 

28,80€