Jumalattaren vartalo

28 päivän intensiivikurssi, jonka aikana opit rakastumaan omaan pelikuvaasi. Opit rakastamaan omaa vartaloasi, huolehtimaan sitä monipuolisesti ja hehkut hyvää itsetuntoa. Tulet vastustamattomaksi itsellesi ja muille.

Ilmoittaudu mukaan joko osamaksulla tai kertamaksulla:

Klikkaa tästä, jos haluat säästää kokonaishinnassa ja maksaa kurssin kerralla, 244 €

Jumalattaren vartalo on 28 päivän kurssi, jonka aikana voit muuttaa täysin suhtautumisesi omaan vartaloosi. Sen sijaan, että vihaat vartaloasi ja näet siinä vain vikoja, opit arvostamaan kehoasi, kuuntelemaan sen viestejä ja pitämään siitä hyvää huolta.

 

Kurssi alkaa 11 päivän vapaaehtoisella puhdistuskuurilla, johon saat ohjeet ja ryhmän tuen. Kyse ei ole laihdutuskuurista, vaan kehon ja maksan puhdistamisesta kehon hyvinvoinnista huolehtimiseksi.

 

Osallistuit puhdistuskuurille tai et, saat silti tietoa keholle hyvää tekevästä ruokavaliosta ja siitä miten löydät itsellesi sopivan ruokavalion omaa kehoa kuunnellen.

 

Emme laihduta, emme laske kaloreita vaan ravitsemme kehoa monipuolisesti siitä huolehtien. Tämän lopputuloksena kuitenkin on hyvin todennäköisesti laskenut turvotus, kirkastunut mieli ja kevyempi olo.

 

Pääset tutkimaan omia ajatuksiasi omaa vartaloasi ´kohtaan ja saat konkreettisia työkaluja, joilla voit kääntää turhat negatiivise tajatuksesi vartaloasi kohtaan positiivisiksi. Opit aivan uuden tavan suhtautua kehoosi. 

 

Saat myös inspiraatiota liikuntaan ja jos olet koululiikunnan traumatisoima (kuten minä), saatat löytää aidon liikunnan ilon ensimmäistä kertaa elämässäsi.

 

Opit huolehtimaan vartalostasi niin sisäisesti kuin ulkoisestikin, ja saat arkeesi kuin huomaamatta ihania uusia itsestä huolehtimisen rutiineja, joista nautit.

Jumalattaren vartalo -kurssi sisältää:

 • – Neljä teemaa: ravinto, omat ajatukset, liikunta, ihonhoito
 • – Suljettu kurssialusta, josta saat kaikki materiaalit käyttöösi
 • – Ohjeet 11 päivän puhdistuskuuriin ja terveellisen ruokavalion ylläpitoon
 • – Jumalattaren reseptikirjan tulostettavassa muodossa
 • – Inspiraatiota ja ohjeita liikuntaan, josta aidosti nautit
 • – Tulostettava ruokapäiväkirja ja liikuntapäiväkirja
 • – Aamurutiini, joka takaa onnistuneen alun päivällesi
 • – Ohjeet jumalattaren kasvojen -ja vartalonhoitoon
 • – Viikottainen luento hyvinvoinnista kurssialustalla
 • – Tehtäviä ajatustapasi muutoksen tueksi
 • – Tuotesuosituksia (luonnollisesti ilman ostopakkoa)
 • – Heidin ja koko jumalatarryhmän tuen onnistumisesi eteen
 • – Sekä paljon muuta!
 •  

Olen koonnut tämän kurssin sinulle, joka haluat oppia hyväksymään oman kehosi sellaisena kuin se on ja muuttamaan suhtautumistasi itseesi ja kehoosi rennommaksi ja armollisemmaksi.

 

 

Mitä, jos tänä vuonna tekisitkin päätöksen lopettaa ikuiset laihdutuskuurit ja löytäisit salaisuuden onnellisuuteen ja hyvinvointiin, ilman että enää koskaan laihdutat? Löydät aivan uutta energiaa ja uuden tavan nähdä itsesi ja elämän. 

 

Kaiken tämän voi vuosi 2019 tuoda sinulle, jos annat sille mahdollisuuden.

 

Ja voit aloittaa heti!

Jumalattaren vartalo

Kuulostaako tämä sinusta tutulta:  palat halusta tehdä muutoksen viimeisen kerran, laihtua, löytää kadonnut itsekuri ja vyötärö? Välillä puhkut innosta ostaa uusi salikortti ja aloittaa parempi elämä – vain palataksesi vanhoihin totuttuihin tapoihin ja malleihin ensimmäisten vastoinkäymisten ja arjen kiireiden koitettua? Ja tunnet itsesi tyytymättömäksi, väsyneeksi ja epäonnistuneeksi? Romahdat sohvalle ja lohdutat itseäsi herkuilla.

 

Meihin naisiin kohdistuu valtava määrä paineita, niin sisältä kuin ulkoakin käsin.Meidät jopa opetetaan kulttuurissamme olemaan tyytymättömiä kehoomme ja häpemään sitä. Mutta tuoko tämä ajatustapa hyvää oloa? Ei tuo. Silti nämä mallit ovat niin syvään meihin juurrettu, että niistä on vaikea irtautua yksin.

 

Tiedätkö mitä: ongelmana kaiken maailman laihdutuskuureissa on yleensä se, että ne on äärimmilleen vietyjä kuureja, joissa vaan rankaistaan kehoa, koska se on vääränlainen. Sen sijaan, että niissä opetettaisiin huolehtimaan kehosta, rakastamaan sitä ja suhtautumaan siihen armollisesti. Ongelma ei ole kehosi ja sen muoto, vaan se, miten ajattelet siitä ja miten sitä kohtelet. Se kaikki heijastuu hyvinvointiisi suoraan.

 

Sinä ansaitset elää hyvää elämää, jossa voit tuntea tyytyväisyyttä omaa vartaloasi kohtaan.  Mitä jos aloittaisit jo tänään opetteleman aivan uudenlaisen suhtautumisen omaan kehoosi? Oppisit näkemään sen kauniina, arvostamaan sitä ja pitämään siitä rakastavaa hyvää huolta?

 

Mitä jos vuosi 2019 toisikin sinulle aivan uuden tavan nähdä itsesi? Jos peilistä sinua katsoisikin nainen, jolla näet olevan Jumalattaren vartalo?

 

Sinun ei tarvitse muuttua, mutta jos tunnet, että suhtautumisesi itseesi ja omaan kehoosi kaipaa muutosta, tule mukaan kurssille!

Moduuli 1:

Jumalattaren Ravinto

Hyvinvointi ja kauneuden tunne alkaa sisältä. Tässä ensimmäisessä moduulissa aiheena on ravinto, ja sen merkitys hyvinvoinnillesi.

 

Saat ohjeet 11 päivän vapaaehtoiseen kaunistavaan ja virkistävään hyvän olon  puhdistuskuuriin, saat tietoa puhtaasta ja nautinnollisesta ravinnosta, saat inspiraatiota ja ideoita siihen, miten syödä hyvin niin, että kehosi ja mielesi voivat hyvin.

 

Opit myös aivan uudenlaisen suhtautumisen ruokaan. Opit, miten oikeanlaisen ruuan valinta on rakkauden teko vartaloasi kohtaan, ja kuinka kuuntelet oman kehosi viestejä siitä, mitä se kulloinkin haluaa.

Moduuli 2:

Jumalattaren mieli

Tässä toisessa osiossa lähdemme puhdistamaan omia ajatuksiasi ja uskomuksiasi omaa vartaloasi kohtaan. 

 

Meidän mielemme on usein täynnä roskaa ja negatiivisia ajatuksia omaa kehoamme kohtaan. Negatiiviset ajatukset omaa vartaloamme kohtaan saavat meidät voimaan pahoin ja aiheuttavat myös vartalollemme pahoinvointia.  Tässä moduulissa pääset kohtaamaan oman negatiiviset uskomuksesi, vapauttamaan ne ja kääntämään ne positiivisiksi. 

 

Tässä moduulissa pääset vapautumaan muiden negatiivisista kommenteista, omista kehokomplekseistasi ja saat terveen itsetunnon ja positiivisen tunteen omaa vartaloasi kohtaan. Alat hehkua aivan uudella tavalla ja voit hyvin.

Moduuli 3:

Jumalattaren liikunta

Kehomme on luotu liikkumaan, mutta usein liikunta tuntuu vastenmieliseltä suorittamiselta sen sijaan, että siitä nauttisi. Monilla – myös minulla – on lisäksi ikäviä muistoja koululiikunnan ajoilta.

 

Tässä moduulissa opettelemme armollista suhtautumista kehoamme kohtaan ja etsimme tavan liikkua, joka tuntuu sekä sinusta että sinun vartalostasi nautinnolliselta. 

 

Kun todella nautit liikunnasta ja löydät siitä aidon lapsenomaisen ilon, alat voimaan henkisesti paremmin, mielialasi nousee ja kehosi toimii paremmin. Löydät uudenlaisen suhteen omaan vartaloosi ja syvennät suhdettasi kehoosi entisestään.

Moduuli 4:

Jumalattaren ihonhoito

Nyt kun olet syventänyt suhdetta omaan kehoosi, oppinut miten ihana se onkaan ja huolehtimaan siitä sisäisesti, haluan tarjota sinulle vielä yhden tärkeän näkökulman vartaloosi ja opettaa huolehtimaan siitä myös ulkoisesti sen ihoa hoitamalla. 

 

Ihonhoito on ihanan nautinnollista, ja tässä moduulissa saat tietoa siitä, kuinka huolehtia omasta vartalostasi ja sen tärkeimmästä elimestä, ihosta, niin että hehkut sekä sisäisesti että ulkoisesti.

 

Tämän kokonaisuuden jälkeen voit katsoa itseäsi peilistä onnea hehkuen ja nähdä siellä todellisen Jumalattaren vartalon!

 

Kysymyksiä ja vastauksia:

K: Kuinka paljon aikaa kurssi vaatii minulta?

V: Kurssi kestää 28 päivää, ja tuona aikana kurssialustalle aukeaa kuutena päivänä viikosta uusi osio. Joka viikko materiaaleihin kuuluu luento kyseisen moduulin pääteemasta, lisäksi materiaaleissa on sinulle tehtäviä joiden avulla kehität itseäsi, työkirjoja, ideoita ja inspiraatiota. Koska muutos vaatii aikaa ja tapahtuu pikkuhiljaa, on hyvä antaa kurssin aikana joka päivä aikaa itsellesi. Se on osa prosessia, jossa opettelet itsesi rakastamista ja hyväksymistä, ja se ei tapahdu ilman sitoutumista ja työtä. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että kaikki se mitä opit tällä kurssilla on hauskaa, ja saat siitä hyvän mielen. Salt siis jo odottamaan seuraavan osion avautumista ja sitä hyvää, mitä siitä itsellesi saat. Miten ihanaa, että saat sitä joka päivä! Ja kun teet tämän työn nyt hyvin, siitä tulee uusi tapasi. Suosittelen ottamaan itsellesi aikaa joka päivä tämän kurssin ajan noin puoli tuntia päivässä. Tiedäthän, että sinä ansaitset sen.

 

K: Entä kun 28 päivä on kulunut, onko minulla edelleen pääsy materiaaleihin?

 

V: Kyllä on! Minä todella haluan, että sinulle on mahdollisimman suuri hyöty tästä kurssista, ja että sinä onnistut parhaalla mahdollisella tavalla. Tiedän myös, että joskus vaan käy niin, että et ehdikään tehdä kaikkea kuten suunnittelit. Ja joskus elämässä tulee takapakkia, ja haluatkin palata kurssin aiheisiin. Kurssilla tärkeää on oppia myös armollisuutta itseä kohtaan. Ja minä haluan tarjota sitä sinulle myös. Saat täyden pääsyn kaikkiin materiaaleihin ikuiseksi ajaksi – voit milloin tahansa palata materiaaleihin ja halutessasi aloittaa kurssin uudelleen niin monta kertaa kuin haluat.

 

K: Mitä minä saan tältä kurssilta?

 

Tällä kurssilla sinä muutat lopullisesti käsityksesi omasta vartalostasi. Opit näkemään oman kauneutesi, opit arvostamaan ja rakastamaan omaa kehoasi ja opit huolehtimaan siitä sen ansaitsemalla tavalla. Saat konkreettisia työkaluja ja tukea tähän prosessiin, joka yksin on hyvin vaikea. Kurssin jälkeen näet ihanan vartalosi aivan uudessa valossa, hehkut hyvää oloa ja olet vastustamaton itsellesi ja muille.

 

K: Milloin kurssi alkaa?

 

V: Kurssi alkaa heti, kun ilmoittaudut sille mukaan. Voit aloittaa heti, ja pääset välittömästi nauttimaan ensimmäisen päivän annista!

 

K: Miten osamaksu toimii?

 

Osamaksu on helppo ja turvallinen maksutapa, ja siinä maksunvälittäjänä toimii luotettava kansainvälinen maksunvälitysyhtiö Stripe. Kun valitset osamaksun maksutavaksi, sinun täytyy vain täyttää yhteystietosi, eli nimesi, sähköpostisi, jonka jälkeen sinut ohjataan suojatulle sivulle, johon syötät maksukorttisi tiedot. Korttisi teidät eivät jää meille talteen, vaan ne suojataan täysin. Maksukortiksi käy mikä tahansa kansainvälinen tai suomalainen pankki-tai luottokortti, myös Electron/debit-kortit. Sinulla ei siis ole pakko olla luottokorttia. Jatkossa sinulta veloitetaan kortilta automaattisesti osamaksun summa 49€ aina samana päivänä kuukaudesta kun teit oston, kunnes kaikki 6 erää on veloitettu. Sinun tarvitsee vain huolehtia, että tililläsi on vaadittava määrä katetta veloituspäivänä.

Haluatko kysyä jotain muuta? Lähetä minulle sähköpostia: heidi @ jumalatarolo.fi, vastaan mielelläni kysymyksiisi!

Kyllä! On aika muuttaa elämäni ja tuntea oloni hyväksi vartalossani! Haluan itselleni Jumalattaren vartalon!

Jaa tämä:

Tykkää tästä:

Tykkää Lataa...
%d bloggaajaa tykkää tästä: