Päämääränä

Jumalatarolo

Home / Jumalatarolo-jäsenyys

 

Nouse omaan feminiinienergiaasi ja elä täysillä Jumalatarolossa!

Kun haluat todella kokea, miltä tuntuu olla Jumalatar ja saada Jumalatarolo jokaiseen päivääsi, on Jumalatarolo-jäsenyys sinun ratkaisusi. Jäsenyyden myötä sinulle aukeaa aivan oman jumalatarsisäpiirin sivusto, jossa on meditaatioita, luentoja ja ohjausta naisellisuusvalmentaja Heidi Niemeltä.Liity mukaan

Rakas Jumalatar,

Elämme kiinnostavaa aikaa. Feminiinienergia ja naisellisuus kaikissa muodoissaan on nousussa. Naiset astuvat koko ajan rohkeammin esiin yhteiskunnassamme rikkoen edeltävien sukupolvien asettamia rajoja ja lasikattoja. Me uuden ajan naiset emme enää tyydy meille asetettuihin vanhoihin roolimalleihin. On syntymässä aivan uusi tapa olla nainen. Naisellinen, omassa voimassaan elävä ja silti tasa-arvoinen.

Tämä muutos ei ole kuitenkaan kivutonta, kuten muutokset yleensäkään eivät ole. Se vaatii meiltä naisilta suurta rohkeutta ja kysyä avautua sydämemme äänelle ja raivata esteet tieltämme. Esteet, jota eteemme on pystytetty vuosituhansien ajan. Esteet, jotka ovat sekä sisäisiä että ulkoisia.

Energiat maapallolla ovat muuttumassa. Muutokset saavat aina aikaan pientä kaaosta ja epävarmuutta tulevasta. Tämä muutos näkyy sekä yhteiskunnassamme että meissä naisissa sisäisinä muutoksina.

Ehkä tunnistat jotain seuraavista itsessäsi:

Ymmärrän sinua, rakas ystävä. Olen käynyt tämän kaiken läpi myös omassa elämässäni. Olen käyttänyt suuren ajan aikuisesta elämästäni tuntien itseni huonoksi. Puhuin itselleni rumasti, en ymmärtänyt arvoani ja annoin myös muiden kohdella itseäni huonosti. Vedin elämääni huonoja asioita, kunnes ymmärsin ottaa vastuun elämästäni, aloin arvostaa ja hoitaa itseäni ja raivasin tieni Jumalataroloon. Se vaati vuosien työtä, yrityksiä, erehdyksiä ja syvällistä itseni tutkintaa päästä perille. Mutta matka oli sen arvoinen, ja nyt auta muita naisia nousemaan omaan täyteen potentiaaliinsa Jumalattarina, tuntemaan olonsa Jumalattariksi.

Jumalatarolo on myös sinua varten

Jumalatarolo on elämäntapa, jossa elät täydessä loistossasi naisena ja yhdistyt omaan feminiinienergiaasi tuntien itsesi todelliseksi Jumalattareksi. Tiedät, ettei mikään ole esteenäsi, kun elät täyttä elämää, jota rakastat. Rakastat itseäsi, omaa kehoasi, ja vedät omalla hyvällä energiallasi puoleesi hyviä kokemuksia ja sinulle oikeanlaisia ihmisiä. Tiedät omat rajasi ja olet voimakas ilman, että sinun tarvitsee luopua herkkyydestäsi. Itseasiassa herkkyys ja intuitiivisuus ovat vahvuuksiasi joita voit Jumalatarolossa eläessäsi hyödyntää ihan uudella tavalla.

Tähän kaikkeen saat minulta apua ja tukea, kun liityt  jäseneksi Jumalataroloon.

Jumalatarolo jäsenyys - mitä se sisältää?

OJumalatarolo-jäsenenä pääset minun ja jumalatarkollegoidesi kanssa sisäpiiriin, omaan temppeliimme. Arvostettuna jäsenenä sinulle aukeaa ulkopuolisilta suljettu jäsenyyssivu, jossa on vain jäsenille tarkoitettua opetusmateriaalia Jumalataroloon nousemiseksi. Jaan sivulla jäsenillemme sen tiedon ja taidon, jonka olen oman prosessini aikana oppinut. Lisäksi joka kuukausi jäsenille järjestetään jumalatarpiiri, jossa on teemana joku mytologian jumalatar ja ne opit, jotka voimme hänen viestistään saada.

Joka kuukausi järjestettävä jumalatarpiiri:

  1. Avajaisseremonia, jolla avaamme jumalatarpiirin
  2. Kuukauden jumalattaren esittely ja hänen energiaansa tutustuminen
  3. Jumalattaren opetus sinulle tähän hetkeen
  4. Kirjoitustehtävän anto oman henkilökohtaisen kasvusi tueksi
  5. Jumalatarmeditaatio
  6. Jumalatarpiirin sulkeminen

Jumalatarpiiri järjestetään liveistuntona, mutta jos et pääse mukaan, se jää nauhoitteeksi. Sinulla on siis pääsy materiaaliin myös myöhemmin ja voit katsoa istunnon niin monta kertaa kuin haluat.

Lisäksi saat:

Jäsenyysalueella on myös opetusmateriaalia tueksesi jokapäiväiseen elämääsi. Opetusmateriaaleissa on meditaatioita ja luentoja sekä työkirjoja, joiden avulla voit mm. puhdistaa ja suojata energiasi, maadoittua ja nostaa omaa feminiinienergiaasi. Saat myös vinkkejä itsestä huolenpitämiseen ja naiselliseen tyyliin ja kauneudenhoitoon.

Miten tämä tukee sinua matkallasi Jumalataroloon?

Esimerkkejä kuukausiteemoista

Sinun investointisi

35,90/kk

Tarjous!

25,90/kk


Liity mukaan

Bonukset

Jokaisessa jumalatarpiirissä korttitulkinta

Ikuinen pääsy menneisiin jumalatarpiireihin

Pääsy suljettuun FB-ryhmään

Liity riskittä, voit lopettaa milloin tahansa

Ja, koska olet niin rakastettu, saat lahjaksi myös

Joku verkkokurssi tai meditaatio


Liity mukaan

On aika yhdistyä pyhään feminiinivoimaasi, nainen, ja nousta Jumalataroloon

Palautteita


Liity mukaan