Goddess Club

Goddess Club -jäsenenä saat vinkkejä naisellisuuteen ja omaan jumalatarvoimaasi nousemiseen. Jäsenenä sinulle aukeaa oma suljettu Exclusive -jäsensivusto, jossa on sekä sinua jokapäiväisessä elämässä auttavia pysyviä opetusmateriaaleja että joka kuukaudelle oma aihe liittyen ajankohtaisiin naisellisuuden teemoihin. Jäsenenä saat ohjeita ja avlmennusta mm. oman energiasi suojaukseen, naiselliseen tyyliin, oman elämäsi muuttamiseen omien ajatustesi kautta sekä oman naiseutesi löytämiseen. Jumalatarpiireissämme tapaat muita samanhenkisiä naisia ja saat vertaistukea jumalatarkollegoiltasi sekä minulta.

Jumalatarolo-jäsenyys sisältää:

Naisellisuusvalmennusta - Meditaatioita - Luentoja - Inspiraatiota - Yhteisöllisyyttä - Jumalatarenergiaa

Joka kuukausi:

-vaihtuva teema, jonka avulla pääset valmentautumaan lähemmäs suurinta potentiaaliasi, saat uusia näkökulmia ja vahvistusta ajatuksillesi

-luento aiheesta ja valmiit affirmaatiot vahvistamaan teemaa

Lisäksi bonuksina:

-Jumalattaren reseptivihko hyvinvoivaan ravintoon

-Jumalattaren liikuntäpäiväkirja

-Jumalattaren hyvän olon ruokapäiväkirja

-Aamu- ja iltameditaatio

Liity mukaan kuukausimaksulla, alkaen vain 18,80/kk.

HUOM!

Goddess Club korvaa helmikuusta 2019 lähtien Garage Girl Clubin. Jos olet Garage Girl Clubin jäsen, sinun ei tarvitse tehdä mitään, jäsenyytesi jatkuu vanhalla hinnalla eikä sitä koroteta.

Jäsenyysvaihtoehdot

Voit ostaa joko kuukausijäsenyyden, kuuden kuukauden jäsenyyden tai vuoden jäsenyyden. Jäsenyys maksetaan PayPalilla valitsemasi jäsenyysvaihtoehdon alla olevasta PayPal-paikikkeesta. Et tarvitse sitä varten PayPal -tiliä, ainoastaan pankki- tai luottokortin. PayPal on luotettava ja erittäin turvallinen kansaivälinen maksutapa.

Kuukausijäsenyys:

Kuukausijäsenyyden hinta on 28,80 €/kk. Jäsenyys on jatkuva, ja veloitetaan kerran kuussa ilman erillistä ilmoitusta, kunnes päätät lopettaa tilauksen.

Puolen vuoden jäsenyys:

Puolen vuoden jäsenyyden hinta on 144,40 €/6 kk. Jäsenyys on jatkuva, ja veloitetaan puolen vuoden välein ilman erillistä ilmoitusta kunnes päätät lopettaa tilauksen.

***HYVÄNTEKEVÄISYYSTUOTE***
Jokaisesta puolen vuoden Goddess Club -jäsenyydestä lahjoitan 10 euroa Kymenlaaksin ensi- ja turvakotiyhdistyksen toiminnan tukemiseen.

Vuoden jäsenyys:

Vuoden jäsenyyden hinta on 225,60 €/12 kk. Jäsenyys on jatkuva, ja veloitetaan kerran vuodessa ilman erillistä ilmoitusta kunnes päätät lopettaa tilauksen.

***VUOSIJÄSENEN ETU***
Jokainen vuosijäsenyyden ostanut saa oman Goddess -etukortin, jolla saa aina kursseista 10 % alennusta ja verkkokaupassa ilmaisen toimituksen ostoksiin.  Alennuskoodina toimii oma jäsennumero.

Clubiin liittyminen on turvallista. Voit milloin tahansa irtisanoa jäsenyytesi PayPalin kautta. Saat peruttua jäsenyytesi, kun kirjaudut PayPal -tilillesi, menet kohtaan my account, sieltä valitse payments ja sieltä klikkaa Manage pre-approved payments. Sinulle aukeaa lista jossa on kaikki jatkuvat maksusi ja sieltä klikkaa auki Minun nimellä oleva lista ja näet sen asetukset. Siellä on kohta cancel jota painamalla voit perua jäsenyytesi. 

%d bloggaajaa tykkää tästä: