Jumalatarblogi

Heidi of the Mountains

While in Finland people are struggling with massive amounts of snow, here in Florence the temperatures have been around 10-15 degrees Avery day. Only once this year...

While in Finland people are struggling with massive amounts of snow, here in Florence the temperatures have been around 10-15 degrees Avery day. Only once this year...

Samaan aikaan, kun siellä Suomessa on taistelu lunta vastaan, täällä Firenzessä lämpötila on pystytellyt 10-15 välillä. Ainoastaan kerran on Firenzessäkin tullut ohut lumivaippa tämän vuoden puolella. Täältäkin kyllä löytyy lunta, mutta sitä pitää mennä ihastelemaan vuorille. Niinpä menimme ystävieni kanssa Abetonen hiihtokeskuksen lähelle viettämään viikonloppua.

While in Finland people are struggling with massive amounts of snow, here in Florence the temperatures have been around 10-15 degrees Avery day. Only once this year...

Lue lisää

Vintage-messut Firenzessä / Vintage Fair in Florence

Pitti Filati-messujen yhteydessä täällä Firenzessä järjestettiin myös vintage-messut, joissa minun oli tietysti pakko käydä samalla.

In the same time with Pitti Filati fair, there was oleos a vintage fair in the same location in which I absolutely needed to visit.

Olin etukäteen ajatellut, että Firenzen ja Italian vintage-valikoima olisi vaatimaton, mutta kuinka väärässä olinkaan. Se on ihan kaikkea muuta...

Olin etukäteen ajatellut, että Firenzen ja Italian vintage-valikoima olisi vaatimaton, mutta kuinka väärässä olinkaan. Se on ihan kaikkea muuta...

Olin etukäteen ajatellut, että Firenzen ja Italian vintage-valikoima olisi vaatimaton, mutta kuinka väärässä olinkaan. Se on ihan kaikkea muuta...

Lue lisää

Pitti Filati -messuilla / Pitti Filati Fair

Viime viikolla täällä Firenzessä oli Pitti Filati -lankamessut. Kyseessä on kaksi kertaa vuodessa järjestettävät ammattilaismessut, joissa esitellään tulevien sesonkien lankatrendejä. Asiakkaina messuilla on yleensä neulevalmistajat.

Last week I attended to a yarn fair here in Florence. Pitti Filati is a professional fair that is held twice a year, presenting the trends and new products for becoming seasons. The customers in this fair are usually industrial knot manufacturers.

Vihreä smoothiebowl

Tein aamupalaksi tänään niin tajunnanräjäyttävän hyvän smoothiebowlin, että halusin heti tulla jakamaan sen myös sinulle! Tämä smoothiebowl on täynnä hyviä ja terveellisiä ainesosia, ja maistuu taivaalliselle. Tarvikkeet: 1 kypsä avocado 1 banaani 2 lehteä mustakaalta (tai lehtikaalta) 1 sitruunan mehu 1/2 mitallinen Juice+ Complete Vanilla shakea Revi musta-tai lehtikaalista sen lehtiosa irti kovan ruoteen ympäriltä ja käytä vain lehtiosa. Laita kaikki ainekset kulhoon ja surauta ne sauvasekottimella samettiseksi vanukkaaksi. Ja nauti! Itse avasin vielä Juice+-kapselit ja lisäsin niiden sisällön muiden aineiden sekaan. Jos haluat, voit käyttää myös pakastettua lehtikaalta ja banania. Niillä saat bowlista hieman viileämmän. Lehtikaali on oikea terveyspommi,...

Lue lisää

Pin-Up Garage on nyt Jumalatarolo

Hei!

Rakkaat terveiset täältä Firenzestä! Uudet tuulet puhaltavat nyt elämässäni ja puhdistavat sitä sydämeni viitoittamaan suuntaan. Yksi tärkeä askel oli minulla tämä Italiaan muutto, josta on nyt kolme viikkoa aikaa. Seuraava tärkeä uudistus jonka teen, on oman työni selkeyttäminen.

Viime vuosina oma työni on muuttunut vaatekaupan pitämisestä naisten valmentamiseksi. Moni nainen kaipaa iloa ja inspiraatiota omalle naisellisuudelleen niin ajatusten kuin tyylinkin suhteen. Olen sitä tarjonnut jo monta vuotta Pin-Up Garage -nimen alla niin vaatteiden, stailauksen, erilaisten kurssien kuin valokuvaustenkin kautta.

Työni on kuitenkin syventynyt pelkästä pinnallisesta tyylistä aidosti...

Lue lisää

Rintasyövän kasvot

Helmikuussa, kun olin lentokentällä matkalla Pariisiin, selasin kyllästyneenä Facen uutisvirtaa odotellen koneeseen pääsyä. Silmiini osui minun ottama kuva ihanasta asiakkaastani, Tarjasta. Kuvan viesti pysäytti minut täysin ja nielin kyyneleitä siinä koneeseen pääsyä odotellessa kaikkien edessä. Rintasyöpä on pelottava sairaus, joka iskiessään vie mukanaan niitä asioita ulkonäössämme, joita minä esimerkiksi pidän tärkeimpinä omassa ulkonäössäni. Hiukset ja rinnat. Se vaatii rohkeutta, ja olen monta kertaa miettinyt, miten itse siitä selviäisin. Puhumattakaan siitä, että sairaus voi todella olla kohtalokas, jolloin sairastunut joutuu kasvokkain elämän säilymisen kanssa. Tarja jakoi Facessa kuvansa, joka oli hänen 50-vuotislahjansa itselleen, ja sanoi, että tässä hän on oma itsensä, kaunis...

Lue lisää

Rakennusmestarin boudoir-kuva

Sain juuri valmiiksi upeat boudoir-tyyliset kuvat upeasta mallista, joka toimii arkityössään rakennusmestarina. Malli oli varannut kuvauksen ystävänpäivän kampanjakuvaukseen ja tuli hyvin avoimin mielin luokseni Strömforsiin. Sain vapaat kädet toteuttaa tyylistä ja kuvista sellaiset, kun näin että mallille sopisi. Hänen klassisen kauniit piirteet ja eläväisen kauniit silmät saivat minun valitsemaan Klassisen vintage-tyylisen lookin pienellä modernilla vivahteella. Lopputulos oli todella hyvin erilainen, mihin malli oli tottunut työssään rakennustyömaalla!

”Upea päivä! Sain innostuksen tulla kuvauksiin serkkuni vaimon kokemuksen ja kuvien perusteella. Aivan ihanaa olla ammattilaisen laitettavana ja selkeiden poseerausohjeiden...

Lue lisää

Syksyn mallikurssin päättäjäispäivä

Syksyn mallikurssin päättäjäispäivä

Tänään juhlimme Pin-Up Garagen syksyn mallikurssin päättäjäispäivää. Syksyn mallikurssi starttasi viime syyskuussa, ja sen aikana kurssilaiset ovat saaneet opetusta pin-upin historiasta, pukeutumistyylistä, oman itsetunnon kohottamisesta, 40- ja 50-lukujen tyylistä ja niiden mukaan itsensä stailaamisesta sekä kameran edessä poseeraamisesta. Paketti on siis ollut hyvin kokonaisvaltainen lähtölaukaus pin-up-harrastuksen aloittamiseen toden teolla.

Mallikurssimme ensimmäisessä tapaamisessa harjoittelimme lavaesiintymistä ja muotinäytöksissä mallina olemista. Edellisessä kuvauspäivässä harjoittelimma erilaisia poseerauksia kameran edessä ja nyt kolmannessa tapaamisessa tiivistettiin koko opinnot yhteen. Mallit saivat itse suunnitella itselleen stailauksen ja kuvan aiheen, ja minä valokuvasin heidät.

Tässä pari esimerkkiä kulissien takaa siitä, millaisia kuvaussettejä kurssilaiset olivat itselleen suunnitelleet:

Lue lisää

1940-luvun tunnelmissa Masterclassin kanssa

Tänään meillä oli Pin-Up Garagessa taas vähän erilainen kuvauspäivä. Mallikurssimme jatkokurssi eli Masterclassin naiset Heli, Sinikka ja Helka olivat meillä kurssin kolmannessa kuvauspäivässä.

Kurssimme alkoi alkuvuodesta. Meillä on kerran kuussa tapaaminen, jossa on joko kuvaukset tai esim. stailaus- tai esiintymisopetusta. Tätä ennen meillä on ollut jo Hollywood Glamour- ja 50-luvun kuvaukset, tänään aiheenamme oli 40-luvun tyyli.

Kurssiin kuuluu kahden viikon välein liveluento, jossa aina kerron tulevan kuvauspäivän teemasta ja siihen liittyvistä asioista. Tätä kuvauskertaa varten luennoin 40-luvun tyylistä, muodista ja ilmapiiristä. Tämän perusteella mallit saivat suunnitella itselleen 40-luvun tyylisen kuvauksen. Ennakkotehtävänä oli kerätä inspiraatiokuvia ja niiden perusteella suunnittelimme jokaiselle omanlaisensa kuvan.

Tänään...

Lue lisää

Uusi ase ryppyjä ja velttoa ihoa vastaan: plasma

Tänä keväänä on markkinoille tullut aivan uusi kosmetologihoito, LCN plasma. Hoito kiinteyttää ihoa tehokkaasti ja tepsii sekä ryppyihin että veltostuneeseen ihoon (esim. raskaisiin luomiin).

Kyseessä ei ole mikään vamppyyrihoito, jossa ihoon pistetään veriplasmaa. Kyseessä on fysiikan neljäs olomuoto plasma, jota hyödynnetään hoidossa. Plasma on löydetyy vuonna 1928 ja teknologia on saanut Nobelin palkinnon.

Plasmalaitteella ihon lähelle viedään neulamainen hoitopää, joka tietyllä etäisyydellä reagoi ihon pinnassa olevan hapen ja typen kanssa muodostaen salaman. Hoitopää ei edes koske ihoa, mutta salama aiheuttaa iholle pienen ruven, joka on iholla 3-7 päivää. Plasma kiinteyttää ja kutistaa ihoa ja sitä voi käyttää iholle mihin tahansa vartalossa....

Lue lisää