Hei!

Lämpimät terveiset Italian Toscanasta - todellakin lämpimät, kirjoitan tätä juuri ulkona auringon paisteessa ja 24 asteen lämmössä!

Olen marraskuun puoliväliin asti täällä Toscanan ihanissa maisemissa työskentelemässä yhdessä rakkaan ystäväni, Päivi Storgårdin kanssa. Vaikka työlistani on varsin mittava - se sisältää mm. 16.10 järjestämäni ilmaisen Rakastu vartaloosi -webinaarin (jonne voit ilmoittautua tästä), blogikirjoituksia, kuvauksia tänne Jumalataroloon ja lehtiin, Jumalatarolo-kurssin videointia yms., niin en lainkaan valita, että saan tehdä näin ihanaa työtä näin huikean kauniissa paikassa, ja vielä viiden viikon ajan!

Lähdön iloisissa tunnelmissa

Työlistani mittavuuden vuoksi myös matkatavaroideni määrä oli melko suuri... Kaikki tavarani veivät yhteensä 4 matkalaukkua. Kosmetiikkaa, asusteita, vaatteita, kenkiä... Mitä nyt Jumalatar viideksi viikoksi mukaansa tarvitsee? Vain ne tärkeimmät!

Saavuimme Italiaan sateisesta ja kylmästä Suomesta viime viikon keskiviikkona. Lentomme saapui Roomaan, jonne saa muuten todella halpoja lentoja ympäri vuoden! Sieltä jatkoimme junalla Firenzeen, todellakin kaikkien näiden laukkujen kanssa. Onneksi Rooman asemalla saimme avuksemme ystävällisen miehen, joka auttoi meitä kun vaihdoimme junaa lentoasemalta Firenzeen. Firenzessä saimme auton lainaksi ystävältä. Tavaramme mahtuivat hienosti pieneen Yarikseen, ja jatkoimme sillä tänne San Gimignanoon, Fattoria di Fugnanon viinitilalle, jonne saavuimme yömyöhään.  Olemme ehtineet olla täällä nyt reilun viikon ajan.

 

Tila-automme Yaris

Fattoria di Fugnano on ihastuttava paikka keskellä kauneinta Toscanaa. Huoneistossamme on meille molemmille omat makuuhuoneet, ja kaunis näkymä oliivipuulehtojen ja viiniviljelmien yli San Gimignanon kaupunkiin.

Minun boudoirini tulevien viikkojen ajan

Kommelluksiltakaan emme ole välttyneet. Heti ensimmäisenä aamuna ajattelin ilahduttaa Päiviä ja lähdin Yariksella kauppaan hakemaan meille aamiaistarvikkeita. Kuinka ollakaan, päädyin konepelti auki San Gimignanon vilkkaimman kadun keskelle, sillä autosta hävisi virrat kesken ajon. Onneksi sain viinitilalta soitettua apua ja pääsin ruokakauppaan ja auton akun vaihtokin järjestyi. Nyt voin turvallisin mielin kruisailla täällä pitkin kukkuloita.

Tee enemmän sitä, mitä rakastat!

Tämä on neljäs kertani tänä vuonna Italiassa ja täällä San Gimignanossa, ja olen ymmärtänyt unelmien toteuttamisen tärkeyden viime vuosina niin syvällisesti, että olen tehnyt päätöksen muuttaa Italiaan vuodenvaihteessa. Siksi olenkin nyt täällä Toscanassa kuvaamassa uudelleen Jumalatarolo-kurssin videoita, sillä unelmat, niiden toteutus ja itsensä näköisen elämän eläminen ja hyvän salliminen itselle on tärkeitä teemoja myös tällä kurssilla. Minulle on myös tärkeää kurssimateriaalien kaunis ulkonäkö, ja se onkin toinen syy, miksi olen täällä upeissa maisemissa niitä kuvaamassa.

Italia on ollut unelmani ja intohimoni jo noin kahdenkymmenen vuoden ajan. Kuitenkaan en ole ennen tätä ja viime vuotta käynyt täällä kovinkaan usein, vain neljä kertaa ennen viime vuotta. Miksi? Koska aina on löytynyt tekosyitä miksi en eläisi itseni näköistä elämää. "Eihän niin voi tehdä". Miten niin ei voi? Todellakin voi! Kun teet asioita sydämestäsi ja keskityt niihin asioihin, joita todella haluat ja rakastat, kaikki järjestyy parhain päin. Asiat, jotka on tarkoitettu tapahtuvaksi, ei voi olla tapahtumatta. Paitsi jos itse jätät ne tekemättä. Paitsi, jos mietit liikaa, mitä muut sanoo, miten elämä pitäisi elää.

Ensimmäinen työpäivä alkoi suunnittelulla ja aikatauluttamisella

Mikä Sinun elämässäsi on sellaista, jota rakastat ja jota haluaisit tehdä enemmän? Kommentoi alle!