Ulkoinen maailmasi on heijastus siitä, mitä sinulla on sisälläsi.

Miltä tuo lause sinusta kuulostaa? Se, mitä näet ympärilläsi, on peili sille, mitä tunnet sisälläsi.

Tämän asian syvällinen ymmärtäminen oli yksi suurimmista asioista, joilla minun elämäni on muuttunut. Sen ymmärtämisessä ja varsinkin sen käytäntöönpanossa meni aikaa, mutta kun todella syvällisesti opin sen, koko elämäni muuttui.

Kolme vuotta sitten elämäni mullistui täysin. Puolen vuoden sisällä olin menettänyt kaiken, jota olin siihen asti rakentanut: parisuhteeni, työni ja kotini. Olin aivan tyhjän päällä. Minulla oli täydellinen mahdollisuus uhriutua, syyttää muita ja antaa periksi. Sen sijaan silloin ensimmäistä kertaa kuulin tuon lauseen. Katsoin epäuskoisena ympärilleni: olinko itse saanut kaiken tämän aikaan?

Kyllä olin. En tarkoituksella, mutta sabotoimalla itseäni negatiivisilla ajatuksilla. En uskonut itseeni, en huolehtinut itsestäni, olin väsynyt ja alakuloinen. Toisin sanoen energiassa, joka veti puoleen kaikenlaista negatiivista. Joka heijastui ulkoiseen maailmaani karmealla tavalla. Mutta kun ymmärsin että ei, en ole uhri, vaan kaikki tämä on omissa käsissäni, se tuntuikin uskomattoman voimauttavalta.

Mutta miten muuttaa negatiivinen energia positiiviseksi, kun ulkopuolelta tulee vain lunta tupaan? Miten sen keskellä voi tuntea rauhaa ja hyvää oloa jolla muuttaa ulkoinen maailma?

Et voi muuttaa kaikkea ulkoisessa maailmassasi, mutta voit muuttaa sen, mitä itsestäsi ja muista ajattelet, ja miten niihin suhtaudut.

Tämän asian käsittäminen oli avain siihen, että opin ottamaan vastuun omasta elämästäni. Mikään ulkopuolelta tuleva ei enää saa minuun sellaista otetta, että olisin ulkoisten olosuhteiden uhri, kun sisimpäni on rauhassa. Kun sisälläni on rauha, myös kaikki draama häviää. En tarvitse sitä itse, ja ne jotka tarvitsevat, eivät saa sitä minulta ja joutuvat hakemaan sen muualta. En voi vaikuttaa muiden draamahakuisuuteen, mutta voin vaikuttaa siihen, miten siihen suhtaudun, jos sitä yritetään kohdistaa minuun. Lietsonko sitä omalta puoleltani, vai käännänkö sille selkäni ja kävelen pois tilanteesta?

Minä vastaan itse omasta energiastani. Vastaan myös siitä, miten annan toisten ihmisten vaikuttaa omaan energiaani. Mitä paremmin olen oman energiani kanssa tasapainossa, sitä vähemmän ulkoa tulevat hyökkäyksen voivat sitä horjuttaa. Ja jos lipsumisia tapahtuu, takasisn tasapainoon pääseminen on nopeampaa kun perusta on kunnossa. Eli omat ajatuksen ja suhtautuminen itseen ja ulkopuoliseen maailmaan.

Ulkoinen maailma on hyvin tarkka heijastus omasta sisäisestä maailmasta. Se on kuin peili, joka heijastaa meille takaisin sen, mikä sisällämme on. Voimme nähdä muissa vain sen, mikä myös itsessämme vaatii huomioita, ehkä parantamista. Ja se, mihin kiinnitämme huomiomme, myös kasvaa elämässämme. Sen lisäksi se vaikuttaa siihen, miten oman elämämme koemme.

Tämän on tosiasia, joka kannattaa kääntää omaksi vahvuudeksi ja nähdä ne mielettömät mahdollisuudet, jotka meillä tämän kautta avautuu muokata itsellemme sellainen elämä, jonka haluamme. Se voiman tunne, joka siitä seuraa kun tämän oivaltaa, on jotain huikeaa. En olekaan elämän heittopussi, jolle tapahtuu asioita. Luon itse oman elämäni, minä vastaan siitä. Ja minä vastaan vain omasta elämästäni, tuo toinen on vastuussa omastaan ja omasta reaktioistaan ja toimintatavoistaan ja minä omistani.

Tämän asian ymmärtämisestä lähti minun henkilökohtaisen kasvun prosessi, joka muutti elämäni täydellisesti. Muutoksen täytyi alkaa ensin sisältäni, jotta se pystyi manifestoitumaan myös ulospäin. Aloin työskennellä oman energiani kanssa, muuttaa omaa sisintäni positiiviseen. Suhtautumista itseeni, suhtautumistani ulkomaailmaan, suhtautumista naiseuteeni. Aloin nähdä itseni ja muut myötätunnon ja rakkauden kautta. työstin paljon menneisyyttäni, kyseenalaistin oppimiani ajatusmalleja, haastoin ityseäni kasvamaan, päästämään irti, hyväksymään ja oppimaan. Luopumaan kiltin tytön roolista ja kasvamaan omasta elämästään vastuussa olevaksi naiseksi. Ja kaikki tämä muutti koko elämäni: sain unelmieni kodin, upeita sydänystäviä, ihailijoita enemmän kuin tarpeeksi, ja uudelleensynnytin työni tämän uuden upean sanoman ympärille, koska tämä on asia, jonka haluan kaikkien naisten oppivan.

Kutsun tätä uutta energiaani Jumalataroloksi. Koska juuri siltä se tuntuu, kun kaikki draama ja negatiivinen häviää ja olet täydellisessä tasapainossa itsesi ja ulkoisen maailmasi kanssa. Tunnet olevasi kuin ihana ja hyvinvoiva Jumalatar. Se tunne on jotain, joka jokaisen naisen tulisi saada tuntea. Ja tämä on asia, jossa voin todella auttaa ja tukea sinua. koin itse tämän tunteen, kun olin viime kesänä mökillä saunomassa. Tunsin, kuinka kaikki elämässä oli siinä hetkessä juuri niinkuin kuuluikin. Tunsin itseni onnelliseksi, tasapainossa olevaksi, hyväksyin elämän täydellisesti sellaisena kuin se siinä hetkessä oli ja tunsin suurta luottamuksta itseeni ja koko luomakuntaan. En täydellisenä, virheettömänä, vaan riittävän hyvänä juuri sellaisena kuin se oli. Tunsin oloni todelliseksi Jumalattareksi. Siitä sai alkunsa Jumalatarolo.

Rakenna avullani itsellesi ulkoinen maailma, joka vastaa kaikkia toiveitasi

Kaiken oppimani pohjalta olen luonut puolen vuoden kurssin, jonka lopputuoksena sinä pääset elämään Jumalatarolossa. Tämä kurssi on syvällinen tutkimusmatka itseesi. Sen aikana päästät irti vanhoista sinua vahingoittavista ajatus- ja toimintamalleista ja korvaat ne uusilla, jotka tukevat hyvinvointiasi. Annat anteeksi menneelle ja opit rakastamaan itseäsi ja sitä kautta vetämään aitoa rakkautta puoleesi myös ulkomaailmasta. Tutustut itseesi syvemmin kuin koskaan, löydät sisälläsi elävän Jumalattaren ja päästät hänet valloilleen tekemään elämästäsi taianomaisen. Sisältä ja ulkoa.

Uusi Jumalatarolo-kurssi alkaa 17.9., ja haluan, että sinä olet ensimäisten joukossa, jotka kuulevat tästä. Kurssi-ilmoittautuminen on juuri alkanut, ja nopeimmat varaajat saavat kurssin todelliseen etuhintaan! Varaa paikkasi viimeistään 22.8., niin pääset hyödyntämään nopean varaajan edun, saat käyttöösi kaikki upeat bonukset ja saat kurssin ensimmäisen osion heti nähtävillesi.

Lue kurssin täydellinen esittely klikkaamalla tästä.

Sydämellisesti tervetuloa Jumalataroloon! Anna tämän olla sinun alkusi elämääsi omassa voimassasi!

Rakkaudella,
Heidi

Kuvat: Maria Kimalle